Brunnegårdsvägen 1 / Lexby / Partille

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea/biarea
147/100 kvm
Driftkostnad
37 955 kr/år
Tomtarea
1 238 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2015-02-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Brunnegårdsvägen såldes av oss 2015-02-26. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Brunnegårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lexby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en stor familjevilla till salu i Lexby! Denna f.d. två-familjsvilla präglas av ljus och rymd och inbjuder till umgänge med många vänner. Entréplanet har vardagsrum och matsal i fil, ett rymligt och trivsamt kök, luftig hall med liten glasveranda. På det övre planet finns fyra sovrum och ett fräscht badrum. Källarplanet har två inredda rum, perfekta för tonåringarna samt tvättstuga och duschrum med bastu. Plan hörntomt med plats att spela fotboll och hoppa studsmatta. Friliggande garage. Här bor man bekvämt med gångavtånd till förskola, skola, buss, pendeltåg och Allum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.