Din mäklare i Partille

Mäklarhuset PartilleBesöksadress

Göteborgsvägen 54 433 63 Sävedalen

Letar du mäklare i Partille som har koll på bostadsmarknaden? Vi strävar alltid efter att vara det självklara valet för dig som vill byta bostad! Våra mäklare har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med alla delar av bostadsaffären. Med god lokalkännedom, stark marknadsföring, skräddarsyr vi vår tjänst efter dina enskilda behov för att kunna möta och överträffa dina förväntningar.

Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter och tomter. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

VÅRA MÄKLARE KAN PARTILLE

Varje bostadsförsäljning är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Mäklarhuset har mångårig erfarenhet av marknaden och har med åren kommit att bli en av de ledande aktörerna. För oss är varje försäljningsuppdrag unikt och vi lägger stor vikt vid detaljerna. Istället för att fokusera på att bli störst, strävar vi efter att ge dig marknadens bästa mäklartjänst.

Kontakta din lokala mäklare i Partille idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Mäklaruhset Partille


Hitta till oss


Mäklarhuset Partille Göteborgsvägen 54 433 63 Sävedalen

BOKA FRI VÄRDERING


Som din mäklare i Partille utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad.

Har du frågor kring bostadsmarknaden i Partille eller vill du veta värdet på din egen bostad? Våra erfarna mäklare står redo att hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Partille. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Varmt välkomna din fastighetsmäklare i Partille.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.