Furumossen 153

Furumossen 153

Slutpris

1 925 000 kr


Partille

Furumossen 153


Slutpris
1 925 000 kr

Partille

Trevlig lägenhet i markplan med stor altan

På Furumossen 153 väntar en hemtrevlig och välplanerad bostad i markplan med stor och insynsskyddad uteplats på sina nya ägare. Lägenheten är i original en 2:a men är omgjord till en 3:a. Eller egentligen till en 4:a då det större sovrummet är avdelat med en skiljevägg men går att återställa om man önskar. Utöver bostadens sovrumslösningar finner man också en hall, badrum med tvättavdelning, kök, vardagsrum och klädkammare. Här får man ett lättskött boende med villakänsla tack vare det trevliga gavelläget och fönster åt tre väderstreck.

Furumossen är ett lugnt och barnvänligt område med begränsad biltrafik där lekplatser och härliga grönytor ligger mycket nära bostaden. Skolor, förskolor, buss och natur finns på bekvämt gångavstånd. Är man bad- eller shoppingsugen tar man cykeln till Kåsjön eller Allum köpcentrum som har ett brett utbud av butiker. I närområdet ligger även Furulund centrum där man finner mataffär, pizzeria och vårdcentral. Välkomna till mysiga Brf Furumossen!


Boarea
66.8 kvm
Avgift
5 379 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2023-02-04

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Furumossen såldes av oss 2023-02-04. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Furumossen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.