Hyggesvägen 12 / Furulund / Partille

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
150 837
Boarea
93 kvm
Avgift
4 919 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-06-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hyggesvägen 12 såldes av oss 2014-06-16. Se alla våra försäljningar i Partille

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Furulund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Öppen planlösning i ljus lägenhet med balkong i kvällssolläge och hiss!
Efter att ha tagit ner väggen mellan kök och vardagsrum har man fått ett ljusare och mer lättmöblerat hem. Lägenheten är fräsch, alla rum har nya tapeter/nymålade väggar och nya golv från 2014. Även köksluckor, vitvaror och en fint inredd klädkammare är nya.
Att bo här är ett bekvämt boende, med hiss ner till förråd och fräsch tvättstuga där det är mycket lätt att få tvättider. I området finns två förskolor, lekplatser, bra parkeringsmöjligheter och föreningens gemensamhetslokaler. Det är nära till buss och gångavstånd till Furulunds centrum med service, skola och natur med badsjöar, promenadstigar och elljusspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.