Skuleberget 18 / Furulund/Skuleberget / Partille

Slutpris
3 350 000 kr
Referensnummer
135 704
Boarea/biarea
151/20 kvm
Driftkostnad
32 631 kr/år
Tomtarea
216 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 1/2 plans med sutterrängplan
Såld
2014-04-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Skuleberget 18 såldes av oss 2014-04-04. Se alla våra försäljningar i Partille

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Furulund/Skuleberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Huset som har allt en barnfamilj kan önska sig! Hemmet är trivsamt inrett, det är öppet och ljust i vardagsrum och kök med en kamin i husets mitt. Fyra sovrum som passar barnen i olika åldrar, vill man ha fem sovrum kan man sätta upp en vägg på övre plan. Två allrum och ett vardagsrum ger utrymme för alla till samvaro och olika aktiviteter. Två fräscha, helkaklade badrum fyller väl familjens behov liksom de tre utrymmena för förvaring. Det fina uterummet ger möjlighet till avkoppling där man kan njuta på sommarkvällar och av vårsolen och höstens sista solvärme. En liten lättskött trädgård ger plats för barnens lekar liksom de gemesamma ytorna i det närmaste bilfria grannskapet. För barnkalasen eller andra sammankomster finns en kavarterstuga.
Huset har inga bärande väggar vilket gör att man lätt kan anpassa planlösningen och det är byggt med tanken att att hålla energiförbrukningen låg. Bilen har man i garage i länga eller på P-plats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.