Ulvåsvägen 29 / Partille

Tomt med högt utsiktsläge i Paradiset!

Slutpris
2 350 000 kr
Tomtarea
1 411 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
PARTILLE MELLBY 2:218
Såld
2020-08-24
Bostaden är såld!

Denna tomt på Ulvåsvägen 29 såldes av oss 2020-08-24. Se alla våra försäljningar i Partille

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Partille är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjlighet att bygga ett drömhus, på en tomt med riktigt fin utsikt, högt och tyst läge i Paradiset. Naturtomt med träd, berg och buskar. Man kan promenera rakt ut i naturområdet. Tomten är inte knuten till någon husleverantör, men det finns två förslag från Myresjöhus.
Nära till Partille centrum med Ica Maxi, Willys, vårdcentral, apotek, systembolag och köpcentrumet Allum med över 100 butiker. När till förskolor, Lillegårdsskolan (klass F-5), Lexbyskolan (Klass 6-9), Stadsparksskolan klass (7-9) och Partille gymnasium.
Kort promenad till pendeltåget som går snabbt till Göteborgs central, samt Lerum och Alingsås åt andra hållet. Från centrum går direktbussar in till Göteborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lexby

På landet nära stan

Lexby – naturskönt och lantligt nära kommunikationer och service

I naturskön miljö bestående av ängar, skogar och öppna betesfält ligger Lexby. I ryggen tornar Brattefjälls branta stup och vid fötterna flyter Säveån i den bördiga dalgången mellan Jonsered och Partille. Bygden har varit bebodd i århundraden och spår av våra förfäder går fortfarande att finna. Många gårdar har försvunnit med tiden men några finns kvar och på senare år har lokala krafter arbetat för att bevara och utveckla området som levande landsbygd.

Natur och fritid

Lexby erbjuder aktiviteter som uppskattas av både barn och vuxna. Här finns idag ridklubb, gårdscafé, vandringsleder och strövområden samt en populär höghöjdsbana. Här ordnas skördefest och midsommarfirande.

Kommunikation

Denna stadsnära landsbygd ligger strategiskt nära Göteborg stadskärna och det är heller inte långt till orterna Lerum, Floda, Norsesund och Alingsås. Hit tar man sig smidigt med pendeltåget och det är gångavstånd till tågstationen. Resan med pendeln tar ca 15 minuter och med buss (linje 519) tar det ca en halvtimma.

Familjeliv och service

Det är nära till kommunikation och service. Köpcentrumet Allum och Partille centrum finns på promenadavstånd och erbjuder ett stort utbud av affärer och restauranger. Här finns också apotek, frisörsalonger, systembolag och livsmedelsaffärer. I Partille centrum finns Kulturum med bibliotek, gymnasieskola och kreativa studiearenor för både stora och små. Den största arenan är Partille arena. Här finns bowling, restaurang och gym och här arrangeras matchspel och konserter i världsklass. I Lexby finns Lexby skola från åk 6-9 och här finns ca 500 elever. Lillegårdsskolan har lite drygt 300 elever från förskoleklass till och med åk 5. I området finns också flera förskolor; Lexby förskola, Mellby förskola, Lillegård förskola, Besebäckens förskola och Casa Montessori i Mellby.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.