Bryggerivägen 9 / Rävlanda / Härryda

Fin tomt mitt i byn!

Slutpris
975 000 kr
Tomtarea
739 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
HÄRRYDA RÄVLANDA 4:45
Såld
2018-08-23
Bostaden är såld!

Denna tomt på bryggerivägen såldes av oss 2018-08-23. Se alla våra försäljningar i Rävlanda samt även på bryggerivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rävlanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjlighet att förverkliga drömmen om ett nytt hus mitt i Rävlanda! Hit flyttar många barnfamiljer för den vackra naturen vid Storåns dalgång och det bekväma avståndet till både Göteborg och Borås.
Tomten, om 739 kvm, ligger inom detaljplan och gränsar till ett grönområde. Du har några få minuters promenad till service med buss/tåg, skola (åk 1-9), förskola, jourcentral och bibliotek.
Du tar dig till Göteborg på 30-40 minuter beroende på om du väljer bil, buss (610) eller tåg.

För priset 3 583 485 kr erbjuder Smålandsvillan följande hus med totalentrepenad inklusive kostnad för tomten (975000 kr) Se offert och ritning i bifogade länkar.
Smålandsvillan beskriver Villa "Kalmar" så här:
"Villa Kalmar är en av våra populäraste husmodeller. Den öppna och moderna planlösningen mellan vardagsrum och kök är mycket omtyckt. De ca 37 kvadratmeter som öppnar upp sig ger en härlig ljus och rymlig känsla där det är lätt att umgås både när det gäller middagar och läxläsning.
I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Övervåningen inreder ni nu eller när det passar er. Med inredd övervåning kan huset få upp till åtta rum och kök"

1,5-planshus 95 m² med inredningsbar övervåning om ytterligare 61 m²
Det passar utmärkt för en familj som vill börja med ett mindre boende och en lägre investering, men fortfarande ha en smidig möjlighet att utöka sin boyta längre fram.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration