Bryggerivägen 9

Bryggerivägen 9

Slutpris

975 000 kr


Rävlanda— Härryda

Bryggerivägen 9


Slutpris
975 000 kr

Rävlanda— Härryda

Fin tomt mitt i byn!

Här finns möjlighet att förverkliga drömmen om ett nytt hus mitt i Rävlanda! Hit flyttar många barnfamiljer för den vackra naturen vid Storåns dalgång och det bekväma avståndet till både Göteborg och Borås.
Tomten, om 739 kvm, ligger inom detaljplan och gränsar till ett grönområde. Du har några få minuters promenad till service med buss/tåg, skola (åk 1-9), förskola, jourcentral och bibliotek.
Du tar dig till Göteborg på 30-40 minuter beroende på om du väljer bil, buss (610) eller tåg.

För priset 3 583 485 kr erbjuder Smålandsvillan följande hus med totalentrepenad inklusive kostnad för tomten (975000 kr) Se offert och ritning i bifogade länkar.
Smålandsvillan beskriver Villa "Kalmar" så här:
"Villa Kalmar är en av våra populäraste husmodeller. Den öppna och moderna planlösningen mellan vardagsrum och kök är mycket omtyckt. De ca 37 kvadratmeter som öppnar upp sig ger en härlig ljus och rymlig känsla där det är lätt att umgås både när det gäller middagar och läxläsning.
I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Övervåningen inreder ni nu eller när det passar er. Med inredd övervåning kan huset få upp till åtta rum och kök"

1,5-planshus 95 m² med inredningsbar övervåning om ytterligare 61 m²
Det passar utmärkt för en familj som vill börja med ett mindre boende och en lägre investering, men fortfarande ha en smidig möjlighet att utöka sin boyta längre fram.


Boarea
186 kvm
Tomtarea
739 kvm
Såld
2018-08-23

Mäklarhuset Härryda

Denna villa på Bryggerivägen såldes av oss 2018-08-23. Se alla våra försäljningar i Rävlanda samt även på Bryggerivägen.

Boka värdering

Cecilia Berg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.