Snäckstigen 2 / Sandared / Borås

Slutpris
2 600 000 kr
Referensnummer
163 542
Boarea/biarea
105/106 kvm
Driftkostnad
31 600 kr/år
Tomtarea
861 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med källare
Såld
2014-09-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Snäckstigen 2 såldes av oss 2014-09-09. Se alla våra försäljningar i Sandared

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sjönära villa med högt, fint läge och strålande utsikt över Viaredssjön. Rymligt hus med totalyta på 211kvm varav en boarea på 105kvm. På övre planet finns 4 rum, kök samt ett helkaklat duschrum med golvvärme.
Generösa biutrymmen på nedre planet med gillestuga och öppen spis, hobbyrum, tvättstuga, 2 extra sovrum/gästrum, bastu med nyrenoverat duschrum, pannrum och flera förråd.
Stenlagd uteplats med härlig sjöutsikt. Fristående garage. Ett hus för den stora familjen med uppvuxen trädgård på sluttningstomt.

Lugn återvändsgata.
Del i egen brygga i Lillsjön ca 100 m från tomtgränsen med möjligheter till bad och båtplats.
Fin badstrand för härliga bad finns ett par minuters promenad bort från huset.

Rymlig villa med bästa läge i attraktiva Sandared med närhet till förskolor, skolor med hög andel behöriga lärare, mataffär, vårdcentral, bank, simhall, tennishall, restauranger samt till lekpark nära sjön. Goda kommunikationsmöjligheter samt närhet till Göteborg, med endast 25 minuter till Landvetter flygplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.