Varvhult 1 / Götsereds Fjäll / Sandhult / Borås

På denna plana och byggvänliga tomt ca 15min från Borås står denna stuga med renoveringsbehov.

Slutpris
495 000 kr
Tomtarea
1 516 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Borås Varvhult 1:19
Såld
2018-08-24
Bostaden är såld!

Denna tomt på Varvhult Hagaberg såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Sandhult samt även på Varvhult Hagaberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Götsereds Fjäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På denna plana och byggvänliga tomt ca 15min från Borås står denna stuga. Här har du möjligheten att antingen färdigställa stugan alternativt bygga nytt. Tomten ligger utanför detaljsplan och är ej knuten till någon husleverantör.

Vatten - grävd brunn och avlopp saknas.
El finns framdraget till tomten men är för tillfället bortkopplad. I samband med att fastigheten ansluts på nytt utgår en ny anslutningsavgift.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.