Getekullsvägen 26 / Södra Sävedalen / Sävedalen / PARTILLE

Välplanerad och stor 2:a med balkong

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 076 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Getekullsvägen såldes av oss 2017-09-20. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Getekullsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 2:a på hela 68 m² i markplan i populära Brf Bockemossen. Med bara 15 minuter in till Centralstationen och gångavstånd till skolor, affärer och naturen får ni här en lägenhet med sovrum, klädkammare, badrum, kök med stor matplats och ett rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna och matsalsgrupp.
Bekvämt belägna i samma trapphus ligger förråd och tvättstuga. Parkeringsplats ingår i avgiften och bilen parkeras alldeles i anslutning till entrén.
På gångavstånd finns skolor, förskolor, mataffär och fina motionsstigar. Bussen tar dig snabbt och smidigt till centrala Göteborg och Partille C.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration