Sök Meny
Såld

Lerum / Sjövik / Krokavägen 32

Underbart läge med utsikt mot Mjörn

I gemytliga och natursköna Sjövik har man ett lantligt modernt boende med mycket "Bullerbykänsla". Det är promenad- och cykelavstånd till det mesta, grundskola årkurs med 1-5 och två förskolor en servicebutik, Hagströms affär, naturupplevelser och svalkande bad vid bl a Prästens brygga (sandstrand och klippor). Gillar man båtliv så finns det en fin båthamn inom bekvämt gångavstånd. För den idrottsintresserade finns Sjöviks SK som är mycket aktiva i samhället. Bra kommunikationer med buss eller bil, det tar ca 40-45 min med buss till centrala Göteborg från busstationen och ca 20 minuter till Alingsås. Det är endast en mil till Gråbo med vårdcentral, apotek och välsorterade affärer. Sjövik ger begreppet en levande landsbygd en ny dimension med alla möjligheter till upplevelser i närliggande områden och på orten.

Här parkerar man bilen strax nedanför huset, det är gott om plats för 4-5 bilar. Den grusade gången leder upp till huset och man kommer först till farstukvisten. Man kommer in i en stor ljus och välkomnande hall med mild färgsättning och klinkergolv. Från hallen når man tvättstugan och det helkaklade badrummet med dusch. Sovrum 1 har en ljus färgsättning och en stor skjutdörrsgarderob. Från hallen når man sedan in i vardagsrummet med matsalsdel, ljusa färger på golv, väggar och tak, den gamla farstun har blivit en liten "glasveranda" där man kommer ut till altanen i söder och en fantastisk sjöutsikt över Mjörn.
I vardagsrummet har man också en kamin som bjuder på hög mysfaktor under kalla och kulna dagar. Köket är stort, modernt och välplanerat med bra arbetsytor och mycket förvaring. I köket finns en fungerande vedspis om olyckan skulle vara framme och det blir strömlöst.

På övre plan kommer man upp i ett stort allrum i ljusa färger och material, härifrån kommer man ut till balkongen i söderläge och den fantastiska utsikten igen. Från allrummet når man två stycken rymliga klädkammare. Här uppe ligger också de två resterande sovrummen, båda väl tilltagna med med plats för större sängar och arbetshörn.

Sponsrade länkar
Lerum / Sjövik
Krokavägen 32
Slutpris: 3 500 000 kr
Boarea/biarea: 142/6 kvm
Driftkostnad: 29 173 kr/år
Tomtarea: 1677 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-04-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sjövik / Krokavägen