Lönneskogen 5

Lönneskogen 5

Slutpris

3 000 000 kr


Skärhamn— Tjörn

Lönneskogen 5


Slutpris
3 000 000 kr

Skärhamn— Tjörn

Välkommen att bo granne med havet!

Nytt pris, tidigare 3,395,000 kr! Detta stora och rymliga hus ligger enbart ett par minuters promenad från havet. Gå ut på morgonen och andas in den friska havsbrisen och njut av det lugna och familjära området. Fastigheten är stor och erbjuder många sovrum för familjen och gäster. Här kan du verkligen njuta och leva ut till fullo. Välj mellan att ta en kopp kaffe i det inglasade uterummet, läsa en spännande bok på balkongen i morgonsolen eller ta en grillkväll på terrassen med vännerna en varm sommarkväll. Varför inte bjuda in vännerna för lite bastubad och kalla drycker. Fastigheten har som sagt oändliga valmöjligheter och potentialen är stor.

För att inte nämna mysiga området Skärhamn här på Tjörn som är lugnt, tryggt och familjärt där de bosatta verkligen bryr sig om alla i grannskapet. Varför inte lägga till båten i hamnen och ta en utflykt när vädret tillåter ut på någon av de många små skärgårsöarna. Väljer du att flytta hit till Skärhamn kommer du garanterat inte bli besviken.

Välkommen på visning!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
41 441 kr/år
Tomtarea
669 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.