Gransikagatan 5 B / Norrmalm / Skövde

Slutpris
820 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 563 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2014-12-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gransikagatan såldes av oss 2014-12-18. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Gransikagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Gransikagatan finns nu en genomtrevlig lägenhet som söker ny ägare! På välplanerade kvm hittar du här två sovrum, ett kök och ett ljust vardagrsum med utgång till balkong. Balkongen har soligt söderläge, och här sitter man gärna och njuter av fikat! Läget är lugnt, men ändå nära till resmöjligheter samt Skövde centrums utbud. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.