Järnvägsgatan 20 A / Vasastaden / Skövde

Förtjusande lya på Norrmalm!

Slutpris
625 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 327 kr/mån
Driftkostnad
325 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-03-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Järnvägsgatan såldes av oss 2015-03-07. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Järnvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En helt förtjusande lya med hörnläge söker ny ägare! På välplanerade kvm är detta ett optimalt boende för dig som inte vill bo stort och slippa sängen i vardagsrummet. Toppfräscht badrum med kakel och klinker (2011). Vackert parkettgolv i hall och vardagsrum. I köket och sovalkoven är det slipat trägolv. Som pricken över i:et finns en balkong i västerläge. Allt detta finns i charmiga Vasastan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.