Karl Dahlins väg 28 C / Hentorp / Skövde

Slutpris
1 000 000 kr
Referensnummer
205 250
Boarea
87 kvm
Avgift
4 662 kr/mån
Driftkostnad
550 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl Dahlins Väg såldes av oss 2014-11-11. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Karl Dahlins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hentorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en FYRA till salu på första våning i populära brf Vallsängen! Här får ni nyare ytskikt genom hela lägenheten med detaljer som eklister, kabelgömmor och snygga spottar. Köket renoverades 2010, här finns det plats för både matlagning och matbord. Två helkaklade badrum från 2002. Med bästa läget i föreningen bor du lugnt med närhet till mataffär, skola, förskola och bussförbindelser till centrum. Balkong i soligt söderläge! Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.