Karl Dahlins Väg 26C / Hentorp / Skövde

Nyrenoverad TREA i Hentorp!

Slutpris
1 095 000 kr
Boarea
ca 74 kvm
Avgift
4 621 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl Dahlins Väg såldes av oss 2020-02-26. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Karl Dahlins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hentorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns denna läckra bostad på Karl Dahlins Väg 26 C till salu!

Här möts ni av en modern trerummare med trevliga sällskapsytor, stilrena ytskikt och ett vackert nytt kök!
Bostaden ger en härlig rymd tack vare de välplanerade ytorna och de harmoniska färgerna.

Vidare bjuder boendet på två rymliga sovrum, ett fräscht badrum samt ett luftigt vardagsrum med en anslutande balkong.

Här bor du i en välskött förening med härliga gemensamhetsutrymmen som t.ex. spa och relaxavdelning med solarium, gym och biltvätthall m.m.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hentorp

Hentorp är en liten del av Skövde som ligger vid foten av Billingen. Hentorp är ett mysigt, familjevänligt område där du har nära till både affär, dagis, grundskola, vårdcentral, äldreboende, kyrka och golfbana. Det går dessutom en busslinje där en resa på 5-10 minuter tar dig in till centrum.

Nöje

I området finns både mataffär och restaurang.

Sport & Fritid

Hentorp är ett naturnära beläget med härliga promenadstråk, här finns även golfbana och Claesborgs IP som består av två stycken gräsplaner och omklädningsrum.

Kommunikationer

Busshållsplatsen här heter "Södra Vägen". Här ifrån kan du ta Buss 7 mot resecentrum under dagtid, och efter kl. 18:00 tar Linje 10 över, som kör kväll- och helg turer. På resecentrum kan man byta linje om man vill ta sig till en annan del av Skövde.

Familjeliv

Hentorp är ett mysigt, familjevänligt område där du har nära till både affär, dagis, grundskola, vårdcentral, äldreboende, kyrka och golfbana.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.