Mossvägen 16 / Hentorp / Skövde

Bo bra på lugn återvändsgata!

Slutpris
2 300 000 kr
Referensnummer
176 373
Boarea/biarea
99/60 kvm
Driftkostnad
32 399 kr/år
Tomtarea
601 kvm
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-05-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Mossvägen 16 såldes av oss 2014-05-21. Se alla våra försäljningar i Skövde

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hentorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst in på återvändsgata i lugna Hentorp finns en villa som söker ny ägare! MYCKET är gjort som tak, va-ledningar, fönster mm. I vardagsrummet finns en öppen spis med ny kasett. Tänk va "gött" att sitta här å mysa när kyligare dagar kommer! Källaren är ingen "grov-källare" utan trivsamt inredd där mestadelen av golvet är av klinker. Ett rum finns här, som är som gjort för tonåringen som vill vara lite ifred :) Den som söker ett rejält garage kommer bli nöjd ! Välkommen att se om detta blir ditt nya boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.