Naturvägen 15 / Hentorp / Skövde

Naturlig LYX och 127 fräscha kvm!

Slutpris
1 175 000 kr
Referensnummer
169 135
Boarea
127.5 kvm
Avgift
7 786 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan i souteräng
Såld
2014-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Naturvägen 15 såldes av oss 2014-02-25. Se alla våra försäljningar i Skövde

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hentorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Naturlig LYX är tex närhet till Simsjön, vandra vid naturreservatet Getaryggen med mysfika, gångavstånd till golfbanan eller att gå ut till sin egen täppa och tex plocka björnbär vinbär, plommon eller äpplen? Naturvägen 15 har allt detta och toppfräscha kvm! I dagsläget finns 4 rum som enkelt blir 5. Söker du stort vardagsrum utan insyn med burspråk, rymligt kök, badrum 2012, flera härliga uteplatser och garage? Är detta det optimala boendet med villakänsla? Kom själv och bedöm på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.