Repslagaregatan 1D / Centrum / Skövde

Läcker ETTA mitt i centrum!

Slutpris
825 000 kr
Boarea
ca 44.5 kvm
Avgift
3 228 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Repslagaregatan såldes av oss 2019-08-12. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Repslagaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva denna läckra ETTA i centrum!

I lägenheten möts ni av påkostade ytskikt och en härlig planlösning!
Ett läckert kök samt en härlig balkong med utsikt över den vackra innergården sätter sin prägel på bostaden.
Denna kvadratsmarta bostad erbjuder allt du behöver på liten yta.

Bostadens läge mitt i centrum ger närhet till allt vad centrala Skövde har att erbjuda!
En promenad på knappa 10 minuter tar dig till högskolan och resecentrum.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

Här bor du nära restauranger, uteliv, kultur och shopping samtidigt som du har nära till naturen med vårt unika Billingen.

Shopping & Nöje

Skövde är den största handelsstaden i Skaraborg. Här erbjuds ett stort utbud av butiker både i centrum och i flera köpcentra utanför stadskärnan. Här i Skövde hittar du det du söker. Skövdes c:a 300 butiker erbjuder ett varierat utbud. Det går snabbt och lätt att ta sig mellan olika handelsområden. Centrum erbjuder även ett livfullt krogliv med många restauranger.

Sport & Fritid

Skövde har ett stort utbud av hallar och idrottsanläggningar. Arena Skövde är en multianläggning för idrott, bad, rehabilitering, styrke- och gruppträning, och publika evenemang. Här kan du läsa mer om idrottsanläggningar i Skövde: https://skovde.se/kultur-fritid/idrott-motion--friluftsliv/hallar-och-idrottsanlaggningar/ Det finns många vackra promenad och vandringsleder i utkanten av Skövde. Du kan även njuta av flera gröna parker i centrala Skövde; Helensparken med spännande kulturhistoria, Garpaparken med ett rikt fågelliv och Boulognerskogen med anor från 1800-talet är alla belägna i, eller bara ett stenkast från, centrum.

Kommunikationer

Skövde resecentrum, som är regionens knutpunkt för tåg och bussar, ligger mitt i stadskärnan.

Familjeliv

I centrum finns inte bara shopping och nöjen, utan även äldreboende, vårdcentral, tandläkare, skola och en större livsmedelsbutik. Resecentrum, som är regionens knutpunkt för tåg och bussar, ligger mitt i stadskärnan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.