Rosenhagavägen 22 / Rosenhaga / Skövde

Slutpris
900 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 700 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rosenhagavägen såldes av oss 2015-02-03. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Rosenhagavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosenhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräscht och stilrent, är detta något för dig? Nu finns denna välplanerade trea med öppen planlösning till salu i Rosenhaga! Badrum och köket är renoverat 2005/2006. Alla ytskikt är renoverade 2014. Snygga spottar gör lägenheten till det lilla extra! Härlig balkong i österläge. Fri parkering! Gångavstånd till Elins esplanad, Coop, dagis samt Stallsiken. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.