Stenelidsvägen 15 / Ryd / Skövde

Slutpris
495 000 kr
Boarea
101 kvm
Avgift
6 605 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-12-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenelidsvägen såldes av oss 2014-12-19. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Stenelidsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du radhus i 2-plan med mycket bra läge ett stenkast från skogen? Missa då inte denna möjlighet som här erbjuds! Här får ni underbart uterum från 2013 som vetter mot skogen med avskilt läge. Familjärt boende med tre sovrum och två badrum. Renoverat kök från 2012 med nyare vitvaror samt fina ytskikt i alla rum varav parkettgolv på hela ovanvåningen från 2014. Egen liten trädgårdstäppa med häck som skyddar mot insyn. Bilfri innergård med fin lekplats. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.