Storgatan 26 A / Centrum / Skövde

Tvåa mitt i stan

Slutpris
1 150 000 kr
Referensnummer
126 423
Boarea
54.5 kvm
Avgift
1 964 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storgatan 26 A såldes av oss 2014-05-28. Se alla våra försäljningar i Skövde

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här kommer ännu en chans att förvärva en ljus härlig tvåa mitt i centrum! Bostaden erbjuder en härlig öppen planlösning med mycket ljusinsläpp samt fina ytskikt i alla rum. Här bor man endast ett stenkast från allt vad Skövde innerstad har att erbjuda, samtidigt som man har tillgång till en mycket fin och välskött innergård med grillmöjligheter. I närheten finns resecentrum, försvaret och högskolan. Föreningen är välskött med god ekonomi samt låga avgifter. Bredband och IP-telefoni ingår. Hiss finns. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.