Kvarngatan 3 / Slutarp / Falköping

Välskött 20-tals villa

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
185/30 kvm
Driftkostnad
42 000 kr/år
Tomtarea
2 300 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-12-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Kvarngatan såldes av oss 2017-12-07. Se alla våra försäljningar i Slutarp samt även på Kvarngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slutarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I utkanten av Slutarps samhälle finner ni Kvarngatan 3 med ett byggnadsår från 1927.
En tid då det ej gjordes avkall på kvalité. Fastigheten erbjuder en generös och smakfull planlösning. Välkomnande entréhall med vacker spegelpanel och pardörrar, rymligt kök med bra arbetsytor och vedspis. Matrum med utgång till trädäck med eftermiddags- och kvällsol. På ovanplanet finns flera sovrum i bra storlek, nyrenoverat badrum med både bubbelbad och dusch. Fastigheten värms upp via ytjordvärme och är ansluten till fiber. På tomten finns charmig flygelbyggnad och kallgarage.
Slutarp samhälle är beläget ca 9 km S om Falköping, närhet till förskola och skola, livsmedelsaffär och med landsbygden runt knuten.
Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel. Då säljare har tecknat Skyddat Köp.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration