Långesandsvägen 29 / Rossö / Strömstad

Villa i Rossö Hamn

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea/biarea
178/60 kvm
Driftkostnad
29 100 kr/år
Tomtarea
1 326 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Långesandsvägen såldes av oss 2018-03-17. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Långesandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rossö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Rossös lantliga idyll. Vackert beläget hus på Rossö på ett soligt toppläge med långsträckt havsutsikt från nästan alla rum. Här bor man i en mysig skärgårdsmiljö i ett charmigt hus från 1880-talet. Huset är sedan tillbyggt och invändigt renoverat. Skärgårdshuset tar till vara områdets och naturens karaktär, och dess fantastiska läge, ca 200 meter från sandstrand. Takkuporna mot vattnet ger både fantastiskt ljusinsläpp och fin karaktär till huset. De 178 kvm erbjuder flera trevliga sällskapsytor, kök och toalett på nedervåningen och 3 sovrum, varav 2 med utsikt över båtliv och hamn, vind och badrum på övervåningen. Tvätt- och matkällare. Huset kännetecknas av charmiga detaljer, fina trägolv och fiskbensparkett samt en vacker kakelugn (ej funktionell). Huset är i behov av viss renovering, så här finns möjligheten att sätta sin egen prägel.
Det finns en stor gräsmatta på framsidan där du kan ha matbord och andra utemöbler. På husets baksida finns en stor veranda med vackert spröjsade fönster som är som en dröm, och finns verkligen inte i någon massupplaga. Verandan fungerar som en förlängning av huset, och släpper in vackert dagsljus. Här sitter man gärna och blickar ut över trädgården och naturen.
I området finns stora strövområden, härliga sandstrandsbad och egna klippbad att upptäcka, och med egen båt är man vid kanten av Kosterfjorden och entrén av Kosterhavets Nationalpark.
Ett härligt permanentboende eller fritidsboende (med hög klass) en bit från Strömstad. Här uppfylls de flestas önskemål på ett boende med kvalitet, ostört beläget i vacker skärgårdsmiljö.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration