Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
BRF Stenhuggaren
Strömstad / Centrum
Mellbyvägen 12
Pris: 1 255 000 kr
Avgift: 2 335 kr/mån

Nyproduktion / Strömstad - Centrum / Mellbyvägen 12

Bostadsrätt med centralt läge med balkong, uteplats eller takterrass!

Kvarteret Stenhuggaren: För dig som vill bo centralt med gångavstånd till Strömstad centrum, köpcenter, skolor, barnomsorg, gym, golfbana mm. Endast 5 km till kommunens vackraste stränder. Mitt emot Gallerian i Strömstad på berget byggs nu denna trevliga bostadsrättsförening. Bostadsrätterna är trevligt planerade med smarta planlösningar och all modern utrustning man kan önska. Det finns flera olika storlekar på lägenheterna som gör att detta boendet passar alla åldrar. Varje lägenhet, från minsta till största, kommer att ha egen uteplats eller balkong. Priserna på lägenheterna är från 1 255 000kr till 4 995 000kr. Inflyttning beräknas hösten 2018. Strömstad är en fantastisk plats att bo på. Samtidigt som utbudet av restauranger, caféer, krogar och personliga butiker är stort, har du även underbart vackra promenadstråk kring Strömsvattnet, eller till havet, vilket blir en kombination som många centrum inte har möjlighet att erbjuda.

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rumsbeskrivning
 • Entré/Hall
  Klinkergolv Tapetserade väggar. Hatthylla och garderob
 • Kök
  Kök i vitt med skåpshöjd 2250 mm, fullutdragslådor vid lådskåp, dämpning av lådor och luckor. Bänkskiva i laminat, diskbänk, kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsugn i högskåp, spishäll, inbyggnads Micro, spisfläkt. Vitvaror i vitt utförande. Vitt kakel längst bänkskivan. Lysrörsarmatur med eluttag ovan bänkskiva. Tapetserade väggar.
 • Vardagsrum
  Tapetserade väggar samt 3-stav ekparkett.
 • Sovrum
  Tapetserade väggar samt 3-stav ekparkett. I stort sovrum utföres högskåpslängd med skjutdörrar av vit laminat och med inredning av hylla, klädstång samt 1-2 st skåp med backhyllor beroende på lägenhetsstorlek.
 • Badrum / Tvättstuga
  WC, tvättställ med kommod i vitt utförande. Spegelskåp med belysning och eluttag. Handdukstork (el), duschhörna. Klinkergolv. Golvvärme (el). Vitt kakel på väggar. Tvättmaskin och torktumlare. Vita överskåp samt bänkskiva i laminat ovan tvättmaskin och torktumlare.
 • Klädkammare/Förråd
  Ekparkett 3-stav. Vitmålade väggar. Städskåp.
Fakta om bostaden
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2018
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning sker med bergvärme och radiatorer. Ventilation med från- och tilluftsaggregat med värmeåtervinning.
 • Beskrivning
  Byggnadstyp: Flerbostadshus i sex plan.
 • Allmän information
  Bostadsrätterna har trevliga planlösningar, de är modernt utrustade med kök och vardagsrumsdel i ett stort härligt rum, köken är utrustade med induktionshäll, inbyggnadsugn, micro, kyl/sval, frys, diskmaskin. Det finns bostadsrätter med 1, 2 eller 3 sovrum. Lägenheterna har parkettgolv och klinker i våtrum och entré. WC/D har helkaklade väggar, och är utrustade med el golv, elhanddukstork, tvättmaskin och tvättmaskin, rostfri tvätt bänk med hyllinredning. Förråd finns i varje lägenhet och i källaren. Alla lägenheter har balkonger och egna uteplatser, några har egna terrasser, och de flesta lägenheterna har även inglasade balkonger Hiss från garage till översta våningen. Garageplats för alla bo‐ ende finns att hyra. Gemensamhetsutrymme finns på plan 0 för styrelsemöte samt möjlighet att hyra för övernattning eller mindre sammankomster
 • Övriga utrymmen
  I garageplanet finns också lägenhetsförråd som avgränsas av trådnätsväggar/dörr. I garageplanet finns en föreningslokal som används för bostadsrättsföreningens styrelsemöten. Det kan också hyras för egna, mindre sammankomster eller övernattning för tillfälliga gäster.
TV- och Internetanslutning
 • Fastigheten är ansluten till bredband. Föreningen tecknar avtal med operatör. Lägenhetsinnehavaren tecknar eget abonnemang.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering i garage erhålls till en kostnad av 700 kr/mån.
Ekonomi
 • Avgift
  2 335 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Kommentar till månadsavgift
  Bostadsrättsinnehavare betalar utöver årsavgiften också för hushållsel och avgift för bredband.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  BRF Stenhuggaren 17
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.