Mellbyvägen 12, LGH 1107 / Strömstad / Nyproduktion

Välkommen till Mellbyvägen 12

BRF Stenhuggaren
Slutpris
2 490 000 kr
Boarea
ca 94,8 kvm
Avgift
5 534 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mellbyvägen såldes av oss 2018-10-10. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Mellbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellbyvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Uppe på kullen vid Gallerian Strömstad, planerar Serneke att bygga 35 nya lägenheter.
Bostäderna väntas vara klar för inflyttning sommaren 2019. Vi vill förstås att det ska finnas en bostad för alla smaker och behov – därför har vi utformat lägenheterna i flera storlekar och med olika planlösningar för att du ska hitta en som passar just dig.
Tvåorna blir ca 50 kvm plus balkong medan treorna och fyrorna är ca 86-95 kvm och har terrass och/eller balkonger. Därutöver finns det fyra fyror som har terrass och uterum.
Strömstad är en fantastisk plats att bo på. Samtidigt som utbudet av restauranger, caféer, krogar och personliga butiker är stort, har du även underbart vackra promenadstråk kring Strömsvattnet, eller till havet, vilket blir en kombination som många centrum inte har möjlighet att erbjuda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration