Tångenvägen 12

Tångenvägen 12

Slutpris

1 850 000 kr


Strömstad

Tångenvägen 12


Slutpris
1 850 000 kr

Strömstad

Lägenhet på Tången med utsikt

Välkommen till denna hemtrevliga 3:a med genomgående hög standard och öppen planlösning som erbjuder trivsamma sociala ytor. Detaljer som högt i tak, vackert parkettgolv och vitmålade väggar löper enhetligt genom hela lägenheten. Läget i området bjuder på ett lugnt kvalitetsboende nära stan. framför lägenheten finns också en badbrygga med badstege. Lågenheten rymmer ett fullutrustat kök med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. 2 sovrum varav det ena med gott om plats för förvaring och plats för en dubbelsäng. Helkaklat rymligt badrum. Ett helglasat skjutparti leder ut till den trivsamma balkongen med utsikt mot Strömsvattnet. På balkongen har du full sol på dagen och ända fram till kvällen. Det är promenad avstånd till centrala Strömstad vilket ger boendet det bästa av två världar. Parkeringsplats är möjlig att hyra i föreningen mot separat avgift.
Välkomna på visning!


Boarea
85 kvm
Avgift
5 460 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-08-05

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Tångenvägen såldes av oss 2019-08-05. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Tångenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.