Tångenvägen 40

Tångenvägen 40

Slutpris

2 400 000 kr


Strömstad

Tångenvägen 40


Slutpris
2 400 000 kr

Strömstad

Hörnlägenhet med vacker och rogivande utsikt över Strömsvattnets glittrande vatten.

Med ett eftertraktat läge på populära Tångenområdet finns denna rymliga 4:a om 108 välplanerade kvadratmeter samt inglasat uterum om ca 17 kvm. Med 4 rum, varav 3 sovrum håller denna lägenhet genomgående hög standard, och bästa läge med egen ingång och insynsskyddat läge, intill Strömsvattnet och fina grönområden. Lägenheten på entréplan har två badrum, tre sovrum ett master bedroom med walk-in closet. Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för soffmöbel. Stora fönsterpartier och helglasad skjutdörr som leder ut till härlig solig inglasad balkong med utsikt mot Strömsvattnet. Trivsamt kök som bjuder på matplats med fint ljusinsläpp. Här finns även utrymme vid arbetsbänk/bardel. Parkera bilen smidigt i carporten som följer med i köpet och gå rätt in i lägenheten som ligger på första plan utan trappor! Perfekt lägenhet för dig som vill bo nära till allt men ändå bo ostört. Läget i området bjuder på ett lugnt kvalitetsboende nära stan, men med härlig natur och båtliv alldeles intill huset. Med promenad avstånd till centrala Strömstad ger detta boendet det bästa av två världar. Det här är en lägenhet du inte vill missa! Välkomna på visning!


Boarea
108 kvm
Avgift
6 539 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2
Såld
2020-10-23

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Tångenvägen såldes av oss 2020-10-23. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Tångenvägen.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.