Trallvägen 9 / Töllsjö / Bollebygd

Trevlig och rymlig villa belägen barnvänligt på återvändsgata!

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea/biarea
107/106 kvm
Driftkostnad
49 748 kr/år
Tomtarea
1 035 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på trallvägen såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Töllsjö samt även på trallvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Töllsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig och rymlig villa belägen barnvänligt på återvändsgata! Villan ligger längst in på gatan och gränsar till grönområde och lekplats. Härifrån är det endast en kort promenad till förskola, skola F-6, matbutik och pizzeria. Cykelavstånd till fina bad i Töllsjön. Pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg, Alingsås och Borås.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Töllsjö

Töllsjö ligger naturskönt i norra delen av Bollebygds kommun med bra pendlingsavstånd till tätorten, Alingsås, Borås, Göteborg och Landvetter flygplats.

Affär och service

I Töllsjö samhälle finns en matbutik som drivs av invånarna som ett kooperativ. Här finns också en pizzeria och frisörsalong.

Fritid

I Töllsjö är det inte långt till naturen med möjlighet till ett rikt friluftsliv, bär- och svampplockning. I Töllsjö finns en aktiv idrottsförening en fotbollsplan och på gång- och cykelavstånd finns en fin sandstrand med brygga vid Töllsjön.

Skola

I centrala Töllsjö finns förskola och skola F-6 (för högstadieelever går skolbuss till Bollebygd). I byns skola går idag ca. 60 st förskolebarn och ca. 120 st elever. För mer information, se: www.bollebygd.se/barnochutbildning.

Närtrafik

Närtrafik är kollektivtrafik för alla som vill åka från landsbygd till tätort eller tvärtom. Västtrafik kör dig mellan en valfri adress på landsbygden och till någon av närtrafikhållplatserna. Läs mer om närtrafiken på: http://www.bollebygd.se/trafikochinfrastruktur/kollektivtrafik/nartrafik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.