Karl Borgs Väg 40 / Tostared / Mark

Slutpris
1 395 000 kr
Referensnummer
155 415
Boarea/biarea
95/50 kvm
Driftkostnad
20 822 kr/år
Tomtarea
1 257 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-planshus med delvis källare
Såld
2014-07-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Karl Borgs Väg 40 såldes av oss 2014-07-01. Se alla våra försäljningar i Tostared

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tostared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta mysiga hus är ett av de större i området. Dessutom ligger det med närhet till Lygnern och mellan träden ser man vattnet glänsa. Nere vid strandkanten kan man lägga i en båt om man vill åka ut och fiska istället för att bada. Lugnt och barnvänligt läge längst in på återvändsgata. Både kök och vardagsrum är rymliga och vätter nedåt sjön. Det finns 3 sovrum, duschrum, stor tvättstuga/förråd, separat gäststuga som renoverats 2009/2013 med duschrum, trinett och nya ytskikt. Stor altan, garage samt gott om förvaring i källare/krypgrund.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.