Ömmestorpsvägen 9 / Tåstarp / Tranemo

Välrenoverad 50-talsvilla i modernt skick!

Slutpris
1 410 000 kr
Boarea/biarea
146/78 kvm
Driftkostnad
40 915 kr/år
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-08-07
Bostaden är såld!

Denna villa på ömmestorpsvägen såldes av oss 2018-08-07. Se alla våra försäljningar i Tranemo samt även på ömmestorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tåstarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket välskött, genuin 50-talsvilla med fint läge på hörntomt med ett angränsande skogsparti mot husets baksida. Nuvarande ägare har låtit renovera huset i etapper genom åren med en varsam men stilsäker hand. Allt är genomgånget och väl underhållet, från grund till tak, och villan håller en hög, modern standard. Taktäckt altan i sydvästläge, plan och lättskött tomt. Perfekt läge för en barnfamilj med skola, idrottshall och handel på bekvämt gångavstånd. Hel källare med garagedel. Ett äldre uthus finns på tomten med många användningsmöjligheter, exempelvis som ateljé eller studio. Vattenburen uppvärmning via fjärrvärme. Fiber indraget. Ett hus att trivas i, bara att flytta in och börja bo!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration