Åsaka / Trollhättan

Referensnummer
432 391
Boarea/biarea
109/66 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

ÅSAKA

Åsaka är ett härligt område på landet strax utanför Trollhättan.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Åsaka erbjuder en härligt lantlig känsla samtidigt som Trollhättan stadskärna bara ligger en kvarts bilresa bort. Det finns både lanthandel, pizzeria och skola i området. För den fotbollsintresserade finns även Åsevi idrottsplats. För mer information om kommunen vänligen besök www.trollhattan.se eller ta del av aktiviteter i Trollhättan på upplev.trollhattan.se/.

KOMMUNIKATION

Till och från Åsaka åker du enklast buss eller bil in till Resecentrum eller centrumkärnan. Från Resecentrum finns täta avgångar med såväl buss som tåg till en mängd destinationer. Malöga flygplats finns också att tillgå endast 15 minuter bort med bil för den som vill flyga till Stockholm. Flygplatsen erbjuder även andra destinationer och utbudet utvecklas löpande.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Boendes i Åsaka har man en skola i närområdet. Det är Åsaka skola med förskoleklass upp till åk 6. Här finns också en förskola att tillgå och ett antal dagmammor. Besök kommunens hemsida för mer information www.trollhattan.se.

VÄLKOMMEN TILL ÅSAKA & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mejl till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Fördelar

#Glesbebott
#Cykelstigar (mtb)
#Cykelbanor
#Sport och friluftsliv
#Barnvänligt
#Lätt att parkera bilen
#Motionsspår
#Landsbygd
#Lugnt
#Ridning
#Tryggt
#Hundvänligt
#Bussar

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn