Behållare Behållare

Åsaka, Trollhättan

Referensnummer
432 391
Boarea/biarea
109/66 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)

Fint och charmigt hus i Åsaka!

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

ÅSAKA

Åsaka är ett härligt område på landet strax utanför Trollhättan.

Fördelar med området

Glesbebott Cykelstigar (mtb) Cykelbanor Sport och friluftsliv Barnvänligt Lätt att parkera bilen Motionsspår Landsbygd Lugnt Ridning Tryggt Hundvänligt Bussar

FRITID OCH NÄRSERVICE

Åsaka erbjuder en härligt lantlig känsla samtidigt som Trollhättan stadskärna bara ligger en kvarts bilresa bort. Det finns både lanthandel, pizzeria och skola i området. För den fotbollsintresserade finns även Åsevi idrottsplats. För mer information om kommunen vänligen besök www.trollhattan.se eller ta del av aktiviteter i Trollhättan på upplev.trollhattan.se/.

KOMMUNIKATION

Till och från Åsaka åker du enklast buss eller bil in till Resecentrum eller centrumkärnan. Från Resecentrum finns täta avgångar med såväl buss som tåg till en mängd destinationer. Malöga flygplats finns också att tillgå endast 15 minuter bort med bil för den som vill flyga till Stockholm. Flygplatsen erbjuder även andra destinationer och utbudet utvecklas löpande.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Boendes i Åsaka har man en skola i närområdet. Det är Åsaka skola med förskoleklass upp till åk 6. Här finns också en förskola att tillgå och ett antal dagmammor. Besök kommunens hemsida för mer information www.trollhattan.se.

VÄLKOMMEN TILL ÅSAKA & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!
Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mejl till trollhattan@maklarhuset.se

Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren