Trollhättan

Referensnummer
455 161
Boarea
179 kvm
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

BJÖRNDALEN

Barnvänligt villaområde nordväst om stadskärnan. Området består till största delen av småhus som är byggda under 80- och 90-talet.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Närhet till flertalet motionsanläggningar med bland annat skidspår, löpspår, fotbollsplaner, utegym och skateboardpark. Vårviks Gård är en bondgård som ligger i området och har sina anor från 1600-talet. Där finns möjlighet att titta på djur och lära sig om hur man på bästa sätt använder naturliga och lokala resurser. Överbyköpcentrum ligger bara några minuter bort med bil. Där finns bra utbud av matbutiker och shopping i alla dess former.

KOMMUNIKATION

Från Björndalen kan man enkelt åka buss till centrum, NÄL och till Vänersborg. Det finns även bra cykel- och gångvägar till Överby, resecentrum och stadskärnan.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Området erbjuder flera förskolor och upp till årskurs 9 på Paradisskolan som ligger i det intilliggande Källstorpsområdet. På Paradisskolan erbjuds en engelsktalande linje.

VÄLKOMMEN TILL BJÖRNDALEN & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Fördelar

#Tryggt
#Barnvänligt
#Orientering
#Hundvänligt
#Bussar
#Skidspår
#Sportevenemang
#Cykelbanor
#Lätt att parkera bilen
#Parker/Grönområden
#Motionsspår
#Cykelstigar (mtb)
#Sport och friluftsliv
#Lugnt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn