Åkerövägen 14

Åkerövägen 14

Slutpris

4 750 000 kr


Hälltorps Gård— Trollhättan

Åkerövägen 14


Slutpris
4 750 000 kr

Hälltorps Gård— Trollhättan

Påkostad villa i 1 plan med ljust och soligt läge!

Här bor du bekvämt i en mycket väldisponerad villa med fint och soligt läge längst in på gatan. Huset är mycket gediget byggt och det är en fröjd att vara här såväl inne som ute på den ljusa och väldisponerade tomten. Man brukar säga att huset måste ses, och det stämmer verkligen! Inglasat uterum i bästa läge, 90 kvm altan, braskamin, genomgående ryggåstak och en öppen planlösning mellan hall, vardagsrum och kök gör detta till en riktig pärla. Rymligt vidbyggt garage och bra parkering för flera bilar gör livet enkelt. På tomten finns även en stuga som idag används till hobby/förråd men kanske blir det ett gästrum eller kontor framöver. Välkommen att boka visning av ett riktigt fint hus!


Boarea/biarea
134/32 kvm
Driftkostnad
21 368 kr/år
Tomtarea
1 090 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.