Åkertegsvägen 3 / Torsred / Trollhättan

Nybyggd arkitektritad villa som uppfyller alla era önskemål!

Slutpris
4 110 000 kr
Boarea
159 kvm
Driftkostnad
26 800 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-12-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Åkertegsvägen såldes av oss 2017-12-14. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Åkertegsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torsred är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer ni om ett boende där ni bara kan flytta in och bo? Missa då inte denna chans att förvärva ett nybyggt hus i populärt och barnvänligt område. På en trevlig tomt som angränsar mot grönområde finner ni detta påkostade hus med väl genomtänkta materialval! Här huserar ni i en villa på 159 kvadratmeter som erbjuder er ljusa, luftiga sällskapsutrymmen, ett stilrent Marbodalkök med vitvaror från Electrolux, två helkaklade badrum, 4 (!!!) ordentliga sovrum samt en praktisk tvättstuga. På fram och baksida av huset finner man dessutom två stora altaner med plats för sommarens fikastunder och grillkvällar! En frånluftsvärmepump med värmeåtervinning, golvvärme samt radiatorer bidrar till låga driftskostnader. Här är det bara att flytta in och trivas!

Varmt välkomna att uppleva detta fantastiska hus på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration