Gryningsvägen 26 / Björndalen / Trollhättan

Slutpris
750 000 kr
Boarea
74.5 kvm
Avgift
5 721 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2015-03-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gryningsvägen såldes av oss 2015-03-10. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Gryningsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt ombonad och fräsch bostadsrätt med bra läge på första våningen i populära HSB Brf Solgården. Här bor du bekvämt med naturen inpå knuten och med närhet till naturen, Överby köpcentrum och goda kommunikationer in till stan. Vi tror också att du uppskattar den fina altanen på baksidan som ligger i söderläge in mot gården och det till lägen hör garage samt en egen parkering alldeles intill. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.