Hjörringvägen 13

Hjörringvägen 13

Slutpris

4 435 000 kr


Skogshöjden— Trollhättan

Hjörringvägen 13


Slutpris
4 435 000 kr

Skogshöjden— Trollhättan

Ljust, luftigt och rymligt!

Ett underbart hus med enastående utrymmen för den stora familjen! Ingenting har lämnats åt slumpen då ägarna designat detta hus. Man har prioriterat en öppen interiör med ljusflöde genom de stora fönstren, rymd och funktionalitet. Huset har positionerats för att få en vy över området och skogen på baksidan. Muren på framsidan har alldeles egen historia, den härstammar från en gammal järnvägsbro i Dalsland. Med 200 ton solid granit har man format tomten på framsidan.
I huset finns det gott om sovrum, avskilt föräldrasovrum med eget badrum och ett 50 kvm stort, välutrustat kök. Gästerna bjuds in genom de helglasade dörrarna på husets västra långsida. Här fascineras man av volymen i huset med taket öppet i nock till andra våningen. Matsalen ligger intill och har en egen karaktär med sitt rundade hörn. Efter en trevlig stund i matsalen tar man sig vidare till det härliga vardagsrummet även detta öppet i nock här med synliga takbjälkar.

Huset har delvis källare vilken kan användas som en separat bodel då denna har egen ingång, sovrum, eget badrum och allrum.

Uppvärmning sker via bergvärme och huset har ett rejält vidbyggt dubbelgarage.


Referensnummer
177 391
Boarea/biarea
288/71 kvm
Driftkostnad
26 200 kr/år
Tomtarea
1 168 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med källare
Såld
2014-03-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.