Idrottsvägen 28 B / Stavre / Trollhättan

Missa inte detta tillfälle att förvärva en mycket välplanerad och fin fyra på Stavre!

Slutpris
2 525 000 kr
Boarea
104.3 kvm
Avgift
6 194 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Idrottsvägen såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Idrottsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stavre är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi stolt presentera denna välplanerade fyra på Idrottsvägen 28B! Här möts ni av en mycket trevlig och rymlig bostadsrätt uppförd 2014. Lägenheten erbjuder er tre bra sovrum, två helkaklade badrum, en praktisk tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning! Här finner ni dessutom 2 (!) balkonger, en inglasad samt en stor med utsikt över området! I huset har ni hiss som tar er ned till garaget. En garageplats samt ett stort förråd tillhör bostadsrätten till en kostnad av 750 kr/månad.

I närområdet finner ni förskola, skolor, populär mataffär och idrottsanläggning. Gång- och cykelavstånd in till centrum samt in till tågstationen, med tåg tar ni er in till Göteborgs central på endast 35 minuter!

Varmt välkomna att uppleva denna fina lägenhet på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

STAVRE

Området Stavre är mycket populärt och består till största delen av villabebyggelse från 1920-talet till början av 1950-talet, och är en blandning av villor och flerbostadshus.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Idrottsplatsen Edsborg ligger i området och här spelar FCT sina hemmamatcher. Här utövas även friidrott. I Stavre finns populära Ica Jätten som är en rejäl Ica butik som ligger mitt i villaområdet. Hit åker man från när och fjärran för att handla. I området finns även ett par pizzerior, blomaffär, frisör och kiosk.

KOMMUNIKATION

Lokalbussen går regelbundet in till centrum och det går även enkelt att ta sig med cykel in till centrum eller Resecentrum.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Såväl Fridaskolan som Stavreskolan som båda är F-9 skolor ligger i området. Det finns flera förskolor för de yngsta.

VÄLKOMMEN TILL STAVRE & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.