Kaflegatan 7a / Götalunden / Trollhättan

Ljus 1:a med endast 1521:- i månadsavgift!

Slutpris
515 000 kr
Boarea
24 kvm
Avgift
1 521 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaflegatan såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Kaflegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Götalunden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vad kul att du klickat in på denna trevliga 1:a på Kaflegatan 7a. Lägenheten har en disponibel yta om 24 kvm och ligger på tredje våningen i huset vilket innebär att lägenheten har en trevlig utsikt över området. Tidigare ägare av lägenheten har bland annat bevarat fiskbensparketten i vardagsrummet och i såväl hall som kök ligger klinkergolv. Badrummet är helkaklat och inrymmer dusch, wc, tvättställ samt handdukstork. Bor man på Kaflegatan så är Trollhättans Resecentrum och centrum "runt kröken" ;). Rekordlåga månadsavgiften 1521:- gör lägenheten till en riktig sparbössa! I närområdet finner ni bland annat matbutik, pizzeria, busshållplats, cykelbana, järnvägsstation och grönytor. Välkommen att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

GÖTALUNDEN

Området Götalunden består av en blandning av villa- och lägenhetsbebyggelse.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Götalunden erbjuder ett rikligt utbud av möjligheter i närområdet för fritidsaktiviteter. För motion och rekreation ger närheten till både Sandhemsspåret och de vackra området runt kanalen möjligheter till ett rikt friluftsliv. Dessutom ligger populära Arena Älvhögsborg bara en 5 minuters cykeltur bort. Lekplatser och grönområden finns det gott om i och omkring Götalunden.

KOMMUNIKATION

Götalunden angränsar till järnvägsstationen och resecentrum och med en rask promenad når man centrum på 10 minuter.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Med Götalundens närhet till Sandhem och Stavre finns gott om förskolor och skolor i närheten. Dessutom finns det förskola i området.

VÄLKOMMEN TILL GÖTALUNDEN & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.