Kantarellvägen 1 / Eriksro / Trollhättan

Stor och välplanerad villa med fantastiskt läge intill naturen!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
154/183 kvm
Driftkostnad
33 400 kr/år
Tomtarea
1 044 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-02-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Kantarellvägen såldes av oss 2018-02-25. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Kantarellvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk villa med fantastiskt läge längst in på återvändsgata intill Eriksroparken och naturen! Detta är verkligen en gedigen villa med utrymmen långt utöver det vanliga. Vad sägs om ca 340 kvadratmeter disponibel yta? Huset passar perfekt för familjen som uppskattar generösa och flexibla utrymmen och som även prioriterar sociala ytor såväl inom som utomhus. Gillar man dessutom matlagning, bada bastu, elda i öppna spisar och kunna rå sig mitt i villaområdet så är detta perfekt! Det är verkligen ett toppenläge med härliga omgivningar för rofyllda promenader till slussarna, ett träningspass på Slätthultsspåren eller kanske en promenad till Innovatum eller Trollhättans centrum? Det är nära till allt och så även förskola och skola. Huset måste upplevas på plats så varmt välkommen att boka visning av ett riktigt trevligt hus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration