Kronogårdsgatan 25 / Karlstorp / Trollhättan

Fantastisk villa med plats för den stora familjen på populär adress!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
186/80 kvm
Driftkostnad
34 700 kr/år
Tomtarea
973 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-11-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Kronogårdsgatan såldes av oss 2017-11-28. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Kronogårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har nu fått det stora förtroendet att förmedla denna fantastiska villa på Kronogårdsgatan 25! Här bor ni på Karlstorp, ett populärt och centralt område i Trollhättan med närhet till förskolor, skolor, mataffärer, kommunikationer och fina promenadstråk. Härifrån har ni dessutom gång- och cykelavstånd in till centrum!

Kronogårdsgatan 25 erbjuder er en fantastisk villa på hela 186 kvadratmeter boyta och 80 kvadratmeter biyta! Här finns plats för den stora familjen. Huset rymmer idag 5 ordentliga sovrum, ett stort vardagsrum på ca 60 kvadratmeter, två allrum, ett gediget kök, helkaklat badrum, två toaletter, och tvättstuga. Här finner ni också ett stort garage och cykelförråd samt otroligt bra förvaringsutrymmen. Huset är välplanerat och här finns plats för den egna företagaren att ha kontor/frisersalong/lager o.s.v.

På den insynsskyddade baksidan av huset finner ni en stor altan samt en balkong i söderläge. Här njuter ni av solen hela dagen lång. På baksidan finner ni även ett praktiskt förråd.

Detta är en villa som definitivt bör upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration