Lärksoppevägen 1 / Eriksro / Trollhättan

Fantastiskt läge på Eriksro!

Slutpris
3 715 000 kr
Boarea/biarea
105/115 kvm
Driftkostnad
31 700 kr/år
Totalareal
900 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2018-11-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Lärksoppevägen såldes av oss 2018-11-28. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Lärksoppevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett av de bästa lägena på hela Eriksro ligger denna mycket välskötta och gedigna etagevillan med fasadsten! Här bor man med totalt 220 kvm användbar yta med stora sällskapsutrymmen, fem sovrum och riktigt bra förvaringsutrymmen. Huset har renoverats smakfullt med nytt badrum, ett exklusivt kök från franska Mobalpa, bergvärme för låga driftskostnader och treglasfönster. Stor härlig trädgårdstomt med hörnläge där man har sol hela dagen och under sommarhalvåret är det insynsskyddat av häckar. Vidbyggt garage. Mycket lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl förskolor som grundskolor och cykelavstånd till centrum. Bra pendlingläge mot Göteborg från E45an. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration