Nils Ericsonsgatan 29 / Egna hem / Trollhättan

Fantastisk villa med centralt läge!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea/biarea
155/63 kvm
Driftkostnad
39 700 kr/år
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Nils Ericsonsgatan såldes av oss 2018-09-28. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Nils Ericsonsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Egna hem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här är huset du letat efter! Välkommen till denna riktigt fina villa som omsorgsfullt renoverats såväl in som utvändigt. Det är en fröjd att titta sig runt i huset och man lägger märke till det rymliga köket med den glasade matplatsen från vilken man kliver rakt ut på altanen. Här myser man i kvällssolen eller så går man ner till den stensatta uteplatsen och sätter sig. Stort härligt vardagsrum med trägolv och en riktigt vacker kakelugn av äldre snitt. Denna är i bruk och skapar en trivsam atmosfär. Entréhallen är riktigt rymlig och den vitmålade trappan till såväl övervåning som källare genererar ljus och rymd. Här finns även ett riktigt fint renoverat wc och murstocken är varsamt framtagen vilket bidrar till en skön karaktär. Övervåningen erbjuder ett rejält allrum, tre sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Här finns även en källare med genomgående klinkergolv inrymmande gym, kontor, tvättstuga och fina förvaringsmöjligheter. På tomten finns ytterligare en byggnad inrymmande rum samt förrådsutrymme. Detta extrarum är ungdomarnas favoritställe. Här umgås man, sover över på loftet och har riktigt kul! Självklart går det utmärkt att använda som gästrum eller kontor också såklart.

Välkommen att boka visning av ett hus som definitivt måste ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration