Östra Fjärilsvägen 57 / Lextorp / Trollhättan

Mycket trivsam bostadsrätt i lugnt och barnvänligt område!

Slutpris
920 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
5 213 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2017-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Fjärilsvägen såldes av oss 2017-11-11. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Östra Fjärilsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lextorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Östra Fjärilsvägen 57! Här bor ni i ett bostadsrättsradhus i markplan fördelat på 3 r.o.k. Lägenheten erbjuder er 2 bra sovrum, en rymlig klädkammare, badrum, tvättstuga samt kök och vardagsrum. På både fram- och baksida av bostadsrätten har ni en uteplats, den ena med förmiddagssol och den andra med eftermiddags/kvällssol! Här har ni även en liten trädgård, perfekt för barn eller för den med gröna fingrar! Goda förvaringsmöjligheter i form av vindsförråd samt ett fristående förråd på framsidan av bostadsrätten. Garage i länga! Närhet till skola, förskola, kommunikationer samt gång- och cykelväg!

Missa inte denna chans att förvärva ett mycket trivsamt boende. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration