Sunnanvindsvägen 26 / Björndalen / Trollhättan

Slutpris
4 625 000 kr
Referensnummer
79 107
Boarea
190 kvm
Driftkostnad
29 400 kr/år
Tomtarea
858 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-11-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Sunnanvindsvägen såldes av oss 2014-11-04. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Sunnanvindsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns nu chansen att förvärva ett ytterst välskött och tilltalande hus med ett av Björndalens bästa lägen! Med sina 190 kvm inrymmer huset fyra sovrum, två badrum, stort kök med skafferi och vedspis och flera stora sällskapsutrymmen, vad sägs bara om ett eget biorum? Vattenburen golvärme och fristående garage. Huset är beläget längst in på lugn återvändsgata med ett naturskönt läge och med en mycket fin vy ner mot stan som måste upplevas på plats.

Varmt välkomna till visning av Sunnanvindsvägen 26!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.