Utsiktsgatan 138

Utsiktsgatan 138

Slutpris

735 000 kr


Skogshöjden— Trollhättan

Utsiktsgatan 138


Slutpris
735 000 kr

Skogshöjden— Trollhättan

Välbeläget Skogshöjden

Välbelägen bostadsrätt med balkong i bästa solläge. Här bor du i en trevlig lägenhet med stort kök, vardagsrum, två sovrum, badrum och en alldeles egen tvättstuga. Vidbyggt garage med förråd ingår i månadsavgiften. På baksidan finns en skyddad altan för fika, sol och mys.

Så här säger säljaren om sin bostadsrätt: Grannarna är fantastiska och det är verkligen en lugn och trivsam gata att bo på. Det är nära till skolor och nu när friluftsområdet med utegym, lekplats och fritidsgård byggts en bit bort så känns det som att det har blivit ännu bättre!

Här finns mycket barn i blandade åldrar så boendet är perfekt boende fr en barnfamilj men även för de något äldre då det är ett bekvämt boende och alla har garage. Balkongen är väl tilltagen med plats för utemöbler eller Hammock för den som önskar.

Välkommen på visning!

Välkommen på visning!


Referensnummer
113 582
Boarea
83.1 kvm
Avgift
5 071 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.