Hermelinstigen 18 / Bleket / Uddevalla

1 1/2-plans villa med inredd källare i Bleket

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea/biarea
107/74 kvm
Driftkostnad
33 717 kr/år
Tomtarea
495 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2014-12-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Hermelinstigen såldes av oss 2014-12-22. Se alla våra försäljningar i Uddevalla samt även på Hermelinstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bleket är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fräsch och väldisponerad fastighet i populära och barnvänliga Bleket! Sällskapsytorna som kök, vardagsrum, badrum samt ett sovrum/arbetsrum finns i entréplanet. På det övre planet finns ett allrum, två sovrum och toalett. Källaren är inredd och har en hög mysfaktor, ett perfekt boende för en tonåring. Här finns sovrum med walking in closet samt ett sällskapsrum där barnen kan umgås.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.