Storgatan 25 / Uddevalla

Villa med 3 lägenheter i centrala Uddevalla!

Slutpris
3 200 000 kr
Referensnummer
143 158
Boarea/biarea
260/110 kvm
Driftkostnad
66 069 kr/år
Tomtarea
624 kvm
Sovrum
6 Sovrum
Byggnadstyp
2 ½ plan med vind och källare
Såld
2014-09-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Storgatan 25 såldes av oss 2014-09-30. Se alla våra försäljningar i Uddevalla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Uddevalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har ni möjlighet att förvärva en fastighet med många möjligheter! Fastigheten är byggd på 30-talet och har bevarad charm som spegeldörrar, originalskåp i serveringsgången, vacker stavparkett, trägolv. Boytan är ca 260 kvm + 110 kvm i biyta och rymmer idag 3 lägenheter: 1 rok i källarplan om ca 25 kvm med egen ingång, 3 rok på plan 1 med egen ingång om ca 90 kvm och 6 rok på plan 2 och vinden med egen ingång. Två av lägenheterna är idag uthyrda med 3 månaders uppsägningstid, den större lägenheten nyttjas av säljaren själv. Det finns möjlighet att bygga om fastigheten till 5 lägenheter. Fastigheten är belägen i ett lugnt och trevligt villaområde med promenadavstånd till Uddevalla Sjukhus och centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.