Stångholmsgatan 9 / Väjern - Vägga nära Kungshamn / Väjern / Sotenäs

Välplanerad enplansvilla i Väjern med utsikt.

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea/biarea
102/34 kvm
Driftkostnad
27 280 kr/år
Tomtarea
639 kvm
Rum
5 rum
Såld
2019-08-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Stångholmsgatan såldes av oss 2019-08-17. Se alla våra försäljningar i Väjern samt även på Stångholmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väjern - Vägga nära Kungshamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin villa byggd 1999 om 4 rum och kök, varav 2 sovrum, stort vardagsrum, allrum, badrum och tvättrum samt garage i ett plan. Med suveränt läge i trevligt område är detta en verklig pärla i Sotenäs kommun. Med sikt på västerhav, närhet till bad och service finns alla förutsättningar att trivas. Väjern är en levande del av Sotenäs och har idag både plats för permanentboende och sommarboende. Med ett litet centrum, restaurang, café och flera mindre arbetsplatser lever samhället året runt. I Väjern bor idag strax över 600 personer. Här ligger populära kommunala badhuset Tumlaren tillsammans med hamnområde och fiskehamn. Området är i ett expansivt skede och flera hus och lägenheter planeras. Här finns ett rikt båtliv och goda möjligheter för en fritid på havet. Här har du skärgården utanför fönstren. Båtplats finns att få i hamnen genom kö i Sotenäs kommun. I ryggen på Väjern finns möjlighet för vandring eller cykling på vackra Soteleden. Här når du lätt Kungshamn eller Hovenäset.
Närheten till Kungshamn med all service så som skolor och vård, affärer, restauranger gör detta till ett bekvämt boende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.