Bangatan 35 / Mariero / Vänersborg

Slutpris
335 000 kr
Referensnummer
32 721
Boarea
69.5 kvm
Avgift
4 174 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bangatan 35 såldes av oss 2014-10-13. Se alla våra försäljningar i Vänersborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariero är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En riktigt fräsch trerumslägenhet med hörnläge som i det närmaste totalrenoverats de senare åren. Belägen en halvtrappa upp och med balkong i sydvästläge.
Kök med vita skårade köksluckor med dämpning, helkaklat badrum och vardagsrum med vacker fiskbensparkett. I närheten finns grönytor, lekplats, pizzeria, sevicebutik, skola mm. Nära till busshållplats och ca 1 km in till centrum. Välskött bostadsrättsförening, där bl. a. stamrenovering och fönsterbyte gjorts.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.